De Zwem4daagse zomereditie is een nieuw evenement in de gemeente Heusden. Het evenement wordt niet bij Aquamigos zelf georganiseerd maar bij het openluchtzwembad het Run. Doordat dit bad groter is en geen lijnen heeft, worden er eenmalig hogere kosten gemaakt dan waarvoor er budget is. Doordat de lijnen jaarlijks opnieuw gebruikt kunnen worden voor het evenement, is het een duurzame investering.

Zwemvereniging AquAmigos is voornemens om in de zomer van 2023 de eerste zomereditie van de Zwem4daagse te organiseren. Tijdens dit vierdaagse zwemevenement staat banen zwemmen centraal. Deelnemers kunnen zelf een keuze maken voor een bepaalde afstand, variërend van 250 meter tot 1500 meter. Naast het banen zwemmen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan randactiviteiten, georganiseerd door Medifit Healthclub. Denk hierbij aan bootcamp, aquahiit en aquarobics.

Deelnemers, het streven is minimaal 200,  zijn met name leden van AquAmigos, Medifit Healthclub en zwembad Het Run, maar iedere inwoner uit de gemeente Heusden met minimaal zwemdiploma A is welkom om deel te nemen aan de Zwem4daagse.

Wij werken samen met: Openluchtzwembad Het Run, Medifit Healthclub en Stichting de Schroef

LET OP: je hoeft niet te wachten tot de zomer! Al in december kun je meedoen met de Zwem4daagse:

Van 27 tot en met 30 december 2022 kun je in zwembad Die Heygrave volop genieten van zwemplezier voor jong en oud. Elke dag tussen 17:30 uur en 20:00 uur kun je een afstand naar keuze zwemmen. Je kunt kiezen uit de afstanden: 250 meter, 500 meter, 750 meter, 1.000 meter en 1.500 meter. Je zwemt iedere dag dezelfde afstand. Daarnaast kun je deelnemen aan het randprogramma met elke dag een leuke wateractiviteit.

Klik hier om je in te schrijven voor deze Zwem4daagse