Ik ben Sanne de Bruyckere en ben sinds maart 2023 aangesloten bij het Beweeg- en Sportakkoord Heusden. Namens de gemeente zit ik in de kopgroep en ben ik kartrekker van de themagroep Vaardig in Bewegen.

Bij de gemeente houd ik me bezig met beleid op gebied van sport, bewegen en ontmoeten. Hierbij neem ik mijn kennis mee vanuit het sociaal domein waarin ik hiervoor werkte. Eenzaamheid, dementie en peuters zijn onderwerpen waar ik me mee bezig hield. Niet geheel toevallig ook doelgroepen die veel baat hebben bij een goed Beweeg- en Sportakkoord. Jaren terug studeerde ik vrijetijdskunde en -wetenschappen, ontzettend leuk om nu weer met sport en bewegen bezig te zijn.

Op het moment dat ik instroom bij het Beweeg- en Sportakkoord staat de structuur al als een huis. De kopgroep loopt, de werkgroep leden weten elkaar

te vinden en er komen best wat aanvragen binnen. Maar het aantal aanvragen mag wel fors omhoog. Met zoveel vrijwillige en betaalde professionals die zich bezighouden met sport, bewegen, preventie en gezondheid barst het van de ideeën. Ik kijk er naar uit om die ideeën via het Beweeg- en Sportakkoord tot uitvoering te laten komen!