Ik ben Dennis Verhoofstad, 48 jaar en geboren in Waalwijk waar ik tot mijn 24ste heb gewoond. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen woon ik in Haarsteeg.

Vanuit mijn rol als voorzitter van de themagroep ‘Vaardig in Bewegen’ van onze gemeente wil ik me graag wat meer over mezelf vertellen.

Na jaren in de logistiek werkzaam te zijn geweest heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken. Sinds enkele jaren ben ik eigenaar van de VoetbalPartner.  We houden ons bezig met voetbal gerelateerde zaken zoals trainersopleidingen, clubondersteuning en we verzorgen techniektrainingen op onze vaste locaties bij vv Haarsteeg en ODC in Boxtel. Enerzijds proberen we de kinderen en trainers op technisch gebied te ondersteunen. Anderzijds leggen we net zoveel nadruk op het pedagogische aspect (o.a. Clubkader Coach) waar trainers toch vaak tegenaan lopen.

Ook op het sociale vlak draag ik mijn steentje bij door werkzaamheden te verrichten voor de stichting Alleen Jij Bepaalt wie je bent. Voor deze organisatie geef ik clinics op scholen, train ik jongens en meiden in Den Bosch en ben ik coördinator in de gemeente Eindhoven.

Toen mij gevraagd werd deel te nemen aan dit project heb ik ook niet lang na hoeven denken om ‘ja’ te zeggen. Mijn passie voor sport en beweging hoop ik over te kunnen brengen aan de bewoners van de gemeente Heusden. Naast het feit dat bewegen goed is voor de gezondheid geloof ik er echt in dat sport  een middel is dat op maatschappelijk gebied zaken verandert. Ik ga er 100% voor om zoveel mogelijk jongeren en volwassenen de kans te bieden om te sporten.

Met sportieve groet, Dennis Verhoofstad