Feestelijk opening nieuwe glijbaan Dillenburgpark door wethouder Van Esch

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Feestelijk opening nieuwe glijbaan Dillenburgpark door wethouder Van Esch

0 Reacties
18 Weergaven

Het bestuur van Stichting Dillenburgpark laat met trots weten dat tijdens de feestelijke opening op vrijdag 22 juli a.s. wethouder Martijn van Esch de glijbaan officieel opent om 10.00 uur. Na de opening mogen zo’n 110 basisschoolleerlingen uit groep 1/2 van de basisschool Jongleren als eerste van de glijbaan af!

Alle bewoners van de gemeente Heusden zijn uitgenodigd om bij deze feestelijke opening aanwezig te zijn. Tussen 10.00 – 14.00 uur is Stichting Dillenburgpark aanwezig met extra beweeg- en sportmogelijkheden om het feest nog leuker te maken. Zo kan iedereen glijden van de glijbaan, voetballen in een pannaveldje, knotshockey, stoepkrijten op het pad, klimmen in het klimrek, de uitdaging aangaan van kanjam en kubb óf uiteraard lekker genieten en kijken naar alle bedrijvigheid van de kinderen. En dat alles onder het genot van wat drinken en/of eten. Ook leden van de Jeugdraad van het Dillenburgpark zijn aanwezig en wij zijn trots op deze kinderen die zich in willen zetten voor het park.

Stichting Dillenburgpark is afhankelijk van giften en donaties om de activiteiten te realiseren. Wij willen daarom dan ook Slipstopshoes, De Beweegpot, Het Honderd Bunderbos, Vugts Reclame & Belettering, Tovulon, Gezondheidscentrum Drunen, Stichting de Schroef, DAK atletiekvereniging en alle particuliere donateurs hartelijk danken voor hun bijdrage aan deze eerste stap om het park voor iedereen toegankelijk te maken voor bewegen, sporten, recreëren en ontmoeten. De gemeente Heusden neemt de plaatsing van de glijbaan voor haar rekening.

Stichting Dillenburgpark heeft momenteel al een deel van het totaalbedrag opgehaald via crowdfunding, donaties en sponsoring maar het is nog niet genoeg. U kunt ook helpen! Via https://crowdfundingplan.nl/dillenburgpark/campaign/view/crowdfunding-speeltuin kunt u doneren. Op 22 juli kan dat via de QR-code die bij de opening staat.

De ontwikkelingen van het Dillenburgpark zijn dus in volle gang! Kijk voor meer informatie op www.dillenburgpark.nl en https://www.dillenburgpark.nl/crowdfunding

Voor de deelprojecten check https://www.dillenburgpark.nl/deelprojecten

Gegevens

Datum:
22 juli
Tijd:
10:00 - 14:00
Site:
https://www.dillenburgpark.nl/

Organisator

Stichting Dillenburgpark
E-mail:
info@dillenburgpark.nl
Site:
https://www.dillenburgpark.nl/

Locatie

Dillenburgpark
Prins Hendrikstraat
Drunen, Nederland
+ Google Maps
Site:
www.dillenburgpark.nl